Wednesday, January 13, 2010

This is my nephew, Irfan Nadzif

9 comments:

Radin Aminurasyid said...

nice pix gurll..
luvly tone ;)

Faizura said...

comment dr sifu ni yg ditunggu2 hehe. thx pak din.

still tak puas hati lagi ngan editing aku nih. still working on it.

Radin Aminurasyid said...

gmbr & editing ko nmpk simple...
tp aku dpt rskn dia nye impak...

so kire ko dh brjaye gurl, ehhee ;)

Faizura said...

yahoo! ni yg lagi semnngat nak edit gmbr. tq2 =)

anna said...

setuju setuju
suka sangat dengan tone gambar ni,, lembut dan mengasyikkan,,, hello irfan!

Faizura said...

thank you cik ruslina. tak lame lagi dah jadik puan. so hows ur preparation? ;)

HiDayah@GM said...

wah,irfan (sedap nama nih,i like)

isem said...

i like it too!!.. eleh gee.. tahu la u suke name2 yg start dari I... hehehe

Faizura said...

GM: Siapa yg bernama 'I' tu Gee? tak nak kongsi ke?

Isem: Oh padan ler baby pun ada nama start dgn I for Ilhan.

Blog Widget by LinkWithin