Tuesday, December 1, 2009

Structured Blazer

Left to Right
White Blazer, Houndstooth Blazer, Structured Blazer

Bought 3 blazers in 1 day

Somebody help me!

I've got to stop my
online shopping addiction

6 comments:

farhyamar said...

OOH-LA-LA
Limit yourself to one sculpture shape and keep the rest during sleep...[mimpi]

Faizura said...

Cant help it. I bought them all.

Ami Schaheera said...

i love blazers :))
thanks for following my humble of a blog..

anna said...

love em all!!! beli di mana gerl? website or blog? aku tak brapa yakin nak online shop for apparel,,, figure aku belum stabil, huhu,,

Faizura said...

dr blog. at first aku pun tak yakin coz usually aku pakai size 10-12 and most of them selling size 6-10. aku just try je mane yg agak2 size besar skit, aku bli jek. so far, semua fits me just fine.

p/s: dah start pegi gym skrg *wink*wink*

HiDayah@GM said...

faizura,
wah,sudah ke gym skang.tahniah.hehe..mcm nak try gak online shopping nih,tp takut tak muat jugak.maklumlah potongan badan belum stabil.muahahah

crus,
u punya badan dah oklah tu..sure ada saiz punyalah.

Blog Widget by LinkWithin